Warsztaty "Nowa perspektywa Finansowa 2014-2020

Serdecznie zapraszamy na warsztaty w Kartuzach i Kościerzynie poświęcone funduszom europejskim w nowej perspektywie finansowej na lata 2014 – 2020. Seminaria organizowane są przez Centrum Inicjatyw Obywatelskich przy współpracy z Centrum Organizacji Pozarządowych w Kartuzach przy Fundacji Edukacji i Działań Społecznych w ramach projektu „Fundusze na start i rozwój – lokalnie, regionalnie i centralnie” współfinansowanego  ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013.

Celem seminariów jest kompleksowe zapoznanie uczestników z kluczowymi zmianami i nowymi zasadami w zakresie Nowej Perspektywy Finansowej 2014-2020.

Cykl spotkań przeznaczony jest dla przedsiębiorców, przedstawicieli JST i NGO z województwa pomorskiego, zainteresowanych sfinansowaniem przedsięwzięć z funduszy unijnych w perspektywie finansowej 2014-2020.

Terminy warsztatów

• 02.09.2015  DLA PRZEDSIĘBIORCÓW w Kartuzach
  • 07.09.2015 DLA PRZEDSTAWICIELI/EK JEDNOSTEK SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO w Kościerzynie ul. Sikorskiego 1C
  • 15.09.2015 DLA PRZEDSTAWICIELI/EK ORGANIZACJI POZARZĄDOWYCH w Kartuzach ul. Jeziorna 2/33 Społecznych w Kartuzach ul. 3 Jeziorna 2/33.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Warunkiem uczestnictwa w warsztacie jest przesłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego do 3 dni przed datą szkolenia na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Liczba miejsc jest ograniczona.

Kontakt:
Tel. 58 684 05 59 (COP Kartuzy)