Bezpłatne Szkolenie pt."Zarządzanie finansami i obowiązki formalno-prawne w NGO"

Serdecznie zapraszamy przedstawicielki i przedstawicieli organizacji pozarządowych z powiatu kartuskiego i kościerskiego do wzięcia udziału w bezpłatnym szkoleniu pt. „Zarządzanie finansami i obowiązki formalno-prawne w NGO” (sprawozdawczość, polityka rachunkowości, działalność odpłatna i nieodpłatna itp) organizowanym przez Centrum Organizacji Pozarządowych przy Fundacji Edukacji i Działań Społecznych w Kartuzach prowadzonym przez doświadczoną trenerkę z Centrum Inicjatyw Obywatelskich ze Słupska.

Szkolenie odbędzie się w Kartuzach w dniu 21.05. 2014r. w godz. 9:00-16:00 w Centrum Organizacji Pozarządowych w Kartuzach, ul. Jeziorna 2/33.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie wypełnionego formularza najpóźniej do dnia 19 maja 2014r. e-mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Szkolenie jest prowadzone w ramach Projektu „Od samoorganizacji do partycypacji poprzez wsparcie pomorskich centrów organizacji pozarządowych” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.