Bezpłatne Szkolenie pt."Budowanie Partnerstw, współpraca NGO z biznesem i JST"

Serdecznie zapraszamy przedstawicielki i przedstawicieli organizacji pozarządowych z powiatu kartuskiego i kościerskiego do wzięcia udziału w bezpłatnym szkoleniu pt. „Budowanie partnerstw, współpraca NGO z biznesem i Jednostkami Samorządu Terytorialnego”, organizowanym przez Centrum Organizacji Pozarządowych przy Fundacji Edukacji i Działań Społecznych w Kartuzach prowadzonym przez doświadczonego trenera z Fundacji Edukacji i Działań Społecznych.

Szkolenie odbędzie się w Kartuzach w dniu 30.05. 2014r. w godz. 9:00-16:00 w Centrum Organizacji Pozarządowych w Kartuzach, ul. Jeziorna 2/33.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie wypełnionego formularza najpóźniej do dnia 28 maja 2014r. e-mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Szkolenie jest prowadzone w ramach Projektu „Od samoorganizacji do partycypacji poprzez wsparcie pomorskich centrów organizacji pozarządowych” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.