Szkolenie dla NGO - pozyskiwanie środków finansowych

Zapraszamy na szkolenie w formie on-line dotyczące pozyskiwania środków finansowych na kulturę i inne działania organizacji pozarządowych z powiatu kartuskiego. Szkolenie odbędzie się 9 czerwca 2020 o godz. 16:00.

Program spotkania:

1. Przywitanie i wystąpienie Pana Piotra Fikusa Wicestarosty Powiatu Kartuskiego

2. Informacja dotycząca Funduszu Akumulator Społeczny – Katarzyna Witkowska – Fundacja Edukacji i Działań Społecznych.

3. Informacja o możliwości składania wniosków o dotację na działania kulturalne ( nie tylko )  - Piotr Stec, Prezes Pomorskiej Sieci COP, artysta scen lalkowych, ekspert  z zakresu kultury.

Zgłoszenia poprzez wysłanie ankiety z dokładnym adresem mailowym.

30 minut przed rozpoczęciem zostanie przesłany link do spotkania on-line w LiveWebinar.

Formularz w wersji elektronicznej należy odesłać na adres e-mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub drogą pocztową na adres: Fundacja Edukacji i Działań Społecznych, ul. Jeziorna 2/33, 83-300 Kartuzy do dnia 8 czerwca 2020 r.

Zadanie jest realizowane w ramach projektu „Wzmocnienie III Sektora w pow. kartuskim” współfinansowanego ze środków Powiatu Kartuskiego