Pomorskie Forum EtnoPomorze - kultura

W imieniu Zarządu Pomorskiej Sieci Centrów Organizacji Pozarządowych Serdecznie zapraszamy na Pomorskie Forum EtnoPomorze, które odbędzie się w dniach 18 – 19 października 2019 roku.

Spotkanie rozpocznie się o godz. 13 w Hotelu Pod Orłem  w Kartuzach przy ulicy  ul. 3 Maja 10.

Forum będzie okazją do wspólnej dyskusji nad rozwojem współpracy sektora pozarządowego i środowiska artystycznego z miejscowości  do 50 tys. mieszkańców z 14 powiatów: słupski, wejherowski, pucki, gdański, kartuski, kościerski, lęborski, chojnicki, człuchowski, nowodworski, kwidzyński, malborski, starogardzki, tczewski.w dziedzinie kultury.

Projekt "EtnoPomorze - Sieć dla kultury" jest współfinansowany przez Narodowe Centrum Kultury w Warszawie w ramach programu EtnoKultura.

Formularz w wersji elektronicznej należy odesłać na adres e-mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub drogą pocztową na adres: Pomorska Sieć Centrów Organizacji Pozarządowych, ul. Jeziorna 2/33, 83-300 Kartuzy do dnia 14 października 2019 r.

Liczba miejsc ograniczona ! Liczna noclegów ograniczona!

Informacja o zakwalifikowaniu się na konferencję zostanie przesłana do dnia 15 października.