Warsztaty: Program Współpracy Samorządu Powiatu Kartuskiego z NGO 2017

Fundacja Edukacji i Działań Społecznych w Kartuzach oraz Powiat Kartuski mają ogromną przyjemność zaprosić do udziału w warsztatach opracowywania projektu Rocznego Programu Współpracy Samorządu Powiatu Kartuskiego z organizacjami pozarządowymi na 2017 rok, które odbędą się w dniu 14 września 2016 r. (środa) w godz. 10:00-14:00 w Urzędzie Miejskim w Kartuzach przy ul. Hallera 1 w sali posiedzeń.

Spotkanie poprowadzi Magdalena Witkowska, pracownik Biura Pełnomocnika Marszałka ds. Organizacji Pozarządowych w Gdańsku - ekspert w dziedzinie współpracy organizacji pozarządowych z administracją. Realizatorem warsztatów jest Fundacja Edukacji i Działań Społecznych w Kartuzach w ramach zleconego przez Powiat Kartuski zadania publicznego. Warsztaty tematyczne odbędą się w podgrupach, które będą określać - przede wszystkim - priorytetowe zdania publiczne na 2017 rok, na realizację których corocznie organizowane są konkursy ofert. Załączamy tegoroczny program współpracy, który będzie stanowić materiał wyjściowy do pracy.

Ze względów organizacyjnych prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 13 września 2016 r. telefonicznie pod numerem  698 146 654  lub drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..  Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach.