AKUMULATOR SPOŁECZNY 2016 – SPOTKANIE INFORMACYJNE

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym spotkaniu informacyjnym dotyczącym konkursu grantowego Funduszu AKUMULATOR SPOŁECZNY współfinansowanego przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej w ramach P FIO.

Spotkanie  odbędzie się 22 marca 2016 r. o godz. 13:00 w Centrum Organizacji Pozarządowych przy Fundacji Edukacji i Działań Społecznych w Kartuzach, ul. Jeziorna 2/33.

Szczególnie zapraszamy młode organizacji pozarządowych (wpisanych do rejestru nie wcześniej niż 18 miesięcy od dnia złożenia wniosku i której roczny budżet nie przekracza 25 tys. zł) i grupy nieformalne oraz aktywne grupy mieszkańców i młodzież z terenu powiatu kartuskiego chcące działać na rzecz dobra wspólnego.

Spotkanie poprowadzi Tomasz Keler z Centrum Inicjatyw Obywatelskich w Słupsku - Operator Funduszu w pow. słupskim i kartuskim.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie wypełnionego formularza najpóźniej do dnia 21 marca 2016r.  e-mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zachęcamy do udziału w kolejnej edycji konkursu grantowego Funduszu AKUMULATOR SPOŁECZNY!

Załączniki:
Pobierz plik (formularz zgłoszeniowy Akumulator 22.03.2016.doc)Formularz zgłoszeniowy